joi, 29 mai 2014

10 motive pentru care ar trebui să te îndrăgostești de un ciclist

1. Studiile au demonstrat: cicliștii sunt percepuți ca fiind cei mai atractivi sportivi. De asemenea, în competiții, cei mai rapizi dintre ei sunt considerați cu 25% mai chipeși decât cei ce termină la coada clasamentului.



2. Sunt deștepți.
Potrivit acestui studiu, cicliștii sunt cu 13% mai inteligenți decât o persoană normală, cu toate că nu trebuie să fii foarte deștept să-ți dai seama că bicicleta e cel mai avantajos mijloc de transport.
De asemenea, ei sunt și cu 10% mai generoși decât cei care nu pedalează. Mereu își împart batoanele energetice și apa cu cei aflați în suferință.

3. Sunt într-o formă fizică foarte bună!
Își petrec câteva ore zilnic antrenându-se și pedalează peste 5000 de kilometri pe an. Acești factori se traduc într-un apetit sănătos, un corp bine definit și tonifiat.



4. Cicliștii trăiesc mai mult.
În medie cu 6,3 ani mai mult decât un non-ciclist. (atât timp cât nu este lovit de o mașină).

5. Ei sunt îndemânatici.
După ani în care și-au reparat singuri bicicleta, se vor descurca și atunci când vor fi nevoiți să execute diferite ajustări prin casă.

6. Își petrec foarte mult timp în aer liber și călătoresc la fel de mult. Majoritatea timpului și-l petrec hoinărind în jurul orașului și cucerind noi teritorii.

7. Sunt devotați și nu acceptă înfrângerea.
Pedalatul în condiții de vânt și ploaie, ca să nu mai vorbim de cățărări, necesită o voință de fier. Asta se poate aplica și relațiilor lor.



8. Sunt disciplinați. Sportul implică disciplină.

9. Își stabilesc mereu obiective pe care le îndeplinesc.

10. Alte studii au arătat că exercițiile fizice intense cum ar fi mersul cu bicicleta pot stimula puterea de concentrare și de memorie, iar în timp reducerea stresului și anxietății. Ciclismul este bun pentru creier!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu